Søket etter «» gav 431 resultat

Sunn og god matpakke
Helsedirektoratet er ute med en ny kampanje #MerAv der målsetningen er tydelig:
Innen 2021 skal befolkningen spise 20 % mer frukt og bær, grønnsaker sjømat og grove kornprodukter*
Les mer

Visste du at sammalt er det samme som fullkorn?
At melet er sammalt betyr at vi bruker hele kornet når vi lager melet. Både skall, kjerne og kime. Dette melet blir ofte også kalt fullkornsmel, som betyr at hele kornet er i bruk. Sammalt- og fullkornsmel er med andre ord det samme.
Les mer

5 gode grunner til å ha grovt bakverk i tursekken
Her er fem gode grunner til å ha grovt bakverk i tursekken - du trenger ikke mer.
Les mer

5 triks for å sikre at matpakken blir spist opp
Vi har alle og enhver opplevd at matpakken ligger urørt i sekken etter endt skoledag. Barna trenger energipåfyll i en aktiv hverdag, så hvordan få de til å spise opp matpakken?
Les mer

Petit four - småkaker, slik lager du våre favoritter
Den lille munnfull! Når det ikke passer å spise et helt stort kakestykke men man ønsker å spise noe godt og lite til dessert eller til kaffen, ja da er "Petit four" et godt alternativ
Les mer

Slik lager du verdens beste fastelavnsboller
Har du lyst til å prøve noe nytt på fastelavnsbollene? Vi viser deg hvordan du kan sette din egen vri på fastelavnskosen
Les mer

Hver dag er en brøddag
Hver dag er en god brøddag, og søndag 16. oktober er til og med hele verdens brøddag. Vi håper du er med å markere denne dagen gjennom å kjøpe deg et godt brød fra bakeren eller at du baker et godt brød selv!
Les mer

Adventstid og jul!
Jul og advent gir anledning til å kose seg. Vi nyter lange frokoster med deilig bakst, de 7 slagene, søte fristelser og ikke minst gleden av å bake hjemme til familie og venner. Mange synes også som oss at grøt smaker ekstra godt til jul!
Les mer

Den perfekte matpakken på tur
Matpakken er en viktig del av turen, om man er på lang fjelltur, skogstur eller bare en liten tur i nærområdet. Her er noen av våre favoritter i tursekken.
Les mer

Bruk dine tørre pølsebrød
Ikke kast pølsebrød som har blitt litt tørr etter å ha lagt i skuffen noen dager. Har du pølsebrød liggende som du ikke fikk brukt til pølsefesten har vi noen tips til alternativ bruk av disse
Les mer
Møllerens Urkraft – en spennende havrenyhet
Norske helsemyndigheters kostholdsråd sier at vi bør spise mer av grove kornprodukter, som havre. Møllerens er derfor glade for å kunne tilby en
serie nye produkter som gjør det enkelt å spise riktig
Les mer

Pepperkakedeig kan brukes til mer enn du aner!
Hva med å bruke pepperkakedeigen til noe annet enn de vanlige pepperkakefigurene?
Les mer

Slik lager du perfekte pannekaker
Å steke perfekte pannekaker er ikke vanskelig, hvis du følger våre tips
Les mer

Sjekk ut våre kriminelt gode påskeoppskrifter
Påsken er tid for kos, tur og påskekrim. Her finner du kriminelt gode oppskrifter som garantert vil få deg i påskestemning - enten du skal ut på tur, kose deg med lange påskefrokoster eller invitere til besøk. Vi håper du lar deg friste til å bake og servere nystekt bakst i påsken.
Les mer

Fastelavnsbolle - Fem triks for å unngå krem i barten
Ingenting gir mer kos og hygge enn en god fastlavnsbolle med mye krem. Med disse tipsene er skjegg og bart ingen hindring for å bli med på fastelavnsfeiringen
Les mer

Bland Urkraft Havregryn i din favoritt-smoothie
Et sunt og godt måltid - det blir ikke mye enklere enn dette!
Les mer

Grøt passer til alle anledninger – hverdag og fest
Den 23. oktober feirer vi grøtens dag. Det er ikke uten grunn av grøt har blitt veldig populært de siste årene. Det er sunt, enkelt å lage og smaker godt!
Les mer

Lær deg å spise fastelavnsbolle
Slik sikrer du deg maksimal kos – uten å søle!
Les mer

Slik elter du deigen
Å elte deigen er veldig viktig for å få et godt bakeresultat. Det er ikke så vanskelig å elte deigen riktig, vi vil derfor gi deg noen gode råd om elting
Les mer

Jøran Totland Stangervåg ny salgs- og markedsdirektør i Norgesmøllene
Jøran Totland Stangervåg er glad han er tilbake i selskapet han forlot for et par år siden. Som ny salgs- og markedsdirektør i Norgesmøllene AS opplever han returen som å komme hjem
Les mer

Derfor skal du sende brødskive med barna i matpakken
I Norge har vi lange tradisjoner med brødskiva i matpakken, og det med god grunn om man velger grovt
Les mer

Glutenfri matpakke
Skolestart står for døren, og nye matpakker skal smøres. Men hva skal vi ha i matpakken?
Les mer
Glutenfritt oppskriftshefte
Last ned vårt gratis glutenfrie oppskriftshefte
Les mer

Bakst for magen
Mange har behov for et ekstra fokus på hva de spiser for å ikke oppleve ubehag i magen. Vi tar for oss noen kornsorter og bakemetoder som kan bidra til en velfungerende fordøyelse
Les mer

Hvordan kjevle ut en lefse
Har du lyst å lage hjemmebakt lefse eller tortilla? Vi viser deg her hvordan du skal kjevle ut deigemnet
Les mer

Slik lager du pizzasnurrer
Pizzasnurrer passer godt til å ta med som niste på tur, i matboksen på skole/jobb eller som et enkelt og godt lite måltid. Bruk gjerne Møllerens brødblandinger som basis når du lager deigen
Les mer

Møllerens lanserer glutenfrie brødblandinger med nøkkelhull!
Møllerens glutenfrie brødblandinger er et godt alternativ for deg som ønsker å bake selv men ikke kan spise våre tradisjonelle brødblandinger.
Les mer

Beste ønsker for glade maidager
Mai er tiden for å ønske den etterlengtede våren velkommen for alvor og for å feire. Vi har 17 mai og en rekke helgedager som er en fin anledning til servere noe godt å spise.
Vi har plukket ut noen produkter og oppskrifter og håper det skal gi deg litt ekstra inspirasjon til en gledelig mai.
Hipp hipp hipp…!
Les mer

Bakemikser inspirasjon og tips
Møllerens Brødmikser har gjort det enkelt å bake med surdeig og malt! Brødmiksene kan også brukes til langt mer enn å bake brød.
Les mer

Heving av deig
Du kan ikke bake et godt brød uten at deigen hever først. Når det kommer til heving, er det spesielt to ting du skal være oppmerksom på: Tid og temperatur. Her kan du lese våre beste baketips for heving av ulike deiger.
Les mer

Kakene som gir feststemning i mai
Nå i mai kommer festdagene på løpende bånd. Vi skal selvfølgelig feire Norge i rødt, hvitt og blått. Og kanskje du har en konfirmant i hus? At det endelig er lyse kvelder med milde temperaturer gir også grunn til et høyt hurra og de beste kakene bakt fra bunnen av. Her har vi samlet kakene som garantert vil skape feststemning!
Les mer

Slik lager du brød
Å forme brødet - gjøre det klar til steking - kalles gjerne å slå opp brødet. I filmen nedenfor viser vi deg hvordan:
Les mer

Slik lager du eltefrie rundstykker
Det er noe ekstra med nystekte rundstykker til frokost. Lag deigen kvelden før så blir det enkelt å få til og du trenger ikke stå opp grytidlig. Vi viser deg hvordan:
Les mer

Lag dessert av dine kakerester
Kake i glass!? Ja, en kake må ikke serveres på fat. Har du lyst å imponere med en kreativ servering til kaffen eller servere noe nytt til dessert etter middagen foreslår vi kake servert i glass. Dette er også en perfekt serveringsmåte hvis du har kakerester. Bryt opp kaken i passe små biter, lag litt ekstra krem som du har i glasset og strø over litt bær eller nøtter. Raskt og enkelt - klar til servering!
Les mer

Oppskriften på kos er boller og hvetebakst
Det passer alltid å servere boller! Vi kaller det oppskriften på kos og god stemning. Våre bakere liker å servere boller i ulike former og smaksvarianter. Har du lyst å prøve dette selv? Her er våre tips og varianter av boller
Les mer

Våre beste oppskrifter til en glutenfri jul
Julen er høytid for baking, og baksten skal helst være svært tradisjonsbundet. Lussekatter hører med til Luciadagen, og de 7-slag varierer fra hjem til hjem.
Her har vi samlet noen tradisjonelle juleoppskrifter laget med våre glutenfrie produkter.
Les mer

Nå blir det enkelt å spise glutenfritt – og sunt
Hva med smakfull glutenfri bakst som du kun trenger å varme i ovnen før de er klare for å spises? Møllerens lanserer nå fire nye produkter som passer til enhver anledning.
Les mer
Møllerens hjemmebakt
For deg som vil spise sunt, enkelt og godt!
Les mer

Bruk av brødbakemaskin
Om du ønsker å bruke brødbakemaskin når du skal bake brød med vårt mel eller våre brødmikser (mange av våre brødblandinger egner seg godt til å bake i brødbakemaskin) vil vi gjerne dele noen erfaringer og tips med deg
Les mer

Matpakketid
Høst er tid for tur og opplevelser ute, og koselige kvelder inne når høstmørket siger på. Hva smaker vel da bedre enn hjemmebakt? Vi har samlet et knippe oppskrifter som kan egne seg både i matboksen når du er på tur i skog og mark, eller du bare koser deg hjemme i høstmørket
Les mer

Våren er bolletid i Møllerens
Møllerens Boller er perfekt både til kos både til hverdags og helg. Fastelavn søndag markerer for mange starten på årets bolle sesong.
Les mer

Hev brødet i en brødpose
Vi anbefaler at du bruker en brødpose når du skal heve brøddeigen. Ha brødformen i brødposen, blås inn luft og lukk igjen. Luft fra lungene er både varm og fuktig. I sum er dette det perfekte klima for å heve en brøddeig!
Les mer

Slik lager du briks
Briks er perfekt til frokost og lunch, eller når du rett og slett har lyst på noe sunt og godt! Denne fremgangsmåten fungerer på alle typer briks:
Les mer

God påske fra Møllerens
Påsken er tid for kos. Det er godt å ha fri og tid til å gå tur, se en film, legge puslespill eller til å sitte i godstolen med en spennende påskekrim.
Vi har plukket ut noen produkter og oppskrifter og håper det skal gi deg litt ekstra inspirasjon til en smakfull påske.
Riktig god påske!
Les mer

10 tips til å lykkes med din hjemmebakst
Det er ikke alle som synes det er lett å lykkes med hjemmebakst. Møllerens hjemmebaktblandinger er laget for å gjøre det lettere for deg å oppnå et godt resultat, men vi har også samlet noen gode tips og råd her som vi håper vil hjelpe deg å lykkes med bakingen:
Les mer

Slik lager du kanelsnurrer og skillingsboller
Kanelsnurr/skillingsbolle er en favoritt hos mange. I filmen nedenfor viser vi deg hvordan du enkelt lager slike boller:
Les mer

Langtidsheving, ekspress heving eller ingen heving - vi har oppskriftene
Enten du allerede nå begynner å planlegge lunsjen for neste uke, eller du kanskje fikk lyst på nybakt brød akkurat nå - vi har oppskriftene for alle tidshorisonter
Les mer

Slik lager du kanelknuter
Kanelknuter er en spennende variant av skillingsbolle/kanelsnurr. I filmen nedenfor viser vi deg hvordan du lager kanelknuter:
Les mer

Bake brød - vi viser deg hvordan
Møllerens bakermestre har flere gode tips til hvordan bake brød hjemme. Vi har samlet noen av tipsene her. Lykke til med brødbaksten!
Les mer

Møllerens lavFODMAP produkter
Møllerens har en rekke produkter som kan spises av personer på en lavFODMAP-diett.
Les mer

Sjekk ut vårens nyheter 2024
Vi presenterer en spennende nyhet til pizzaentusiasten, den nye tette melposen som bidrar til redusert matsvinn, og nye gode og næringsrike Urkraft-produkter av havre som passer ypperlig til frokost, mellommåltid eller på tur
Les mer

Nordmenn liker noe søtt på havregrøten
Liker du noe søtt på havregrøten? Visste du at mange er enig med deg?
Les mer

Slik lykkes du med surdeig
Har du lyst å bake med surdeig? Når du først mestrer teknikken kan du bake mange ulike typer bakst. Vi viser deg hvordan du kommer i gang
Les mer

Slik lager du glutenfritt brød
Her viser vi deg hvordan du lager glutenfritt brød.
Les mer

Slik påfører du dekor på brødet
Hva med korn eller gryn som pynt/topping på brødet når du baker brød? Det er både smakfullt og pent. Vi anbefaler at du bruker vann, slik som vist her:
Les mer

Glutenfritt julehefte
Vi har samlet våre beste glutenfrie juleoppskrifter i et digitalt oppskriftshefte. Trykk på bilde under for å komme til juleheftet.
Vi håper det vil falle i smak. Lykke til med julebaksten, og en riktig god jul fra oss i Møllerens.
Les mer

Smarte grep for perfekt italiensk pizzabunn
Hva smaker vel bedre enn ekte italiensk pizza med sprø bunn og luftig kant? Her er noen tips som hjelper deg til å bli en pizzaiolo på hjemmebane!
Les mer

Lyse kvelder med god mat

Fastelavn blir en fest med verdens beste boller

De beste ønsker for det nye året 2023!

Kvalitetsnivået på glutenfri bakst løftes til nye høyder av Møllerens!
Kakemikser inspirasjon og tips
