Blåbærmuffins, glutenfri
Saftige muffins med blåbær. Denne oppskriften gir ca. 12 muffins.
Lenke kopiert!
Ingredienser
| 250 g | Møllerens Melblanding fin glutenfri |
| 250 g | smør, mykt |
| 200 g | sukker |
| 5 | egg |
| 1 ss | vaniljesukker |
| 2 ts | bakepulver |
| 125 g | blåbær |
Slik gjør du
|
1
|
Pisk smør og sukker hvitt i en kjøkkenmaskin eller med en mikser |
|
2
|
Tilsett ett og ett egg og pisk dem lett inn |
|
3
|
Ha i resten av ingrediensene og rør sammen |
|
4
|
Fordel røren i muffinsformer, 3/4 fulle |
|
5
|
Stek muffinsene midt i ovnen på 180 °C i 15 - 20 min, til de blir gylne |
|
6
|
Avkjøl på rist |