Byggotto med chorizo og spinat
Byggotto er en smakfull vri på risotto. Prøv denne smakfulle kremet byggotto med chorizo og spinat. Oppskriften gir 4 porsjoner.
20 - 40
Enkel
Lenke kopiert!
Ingredienser
| 3 dl | Norgesmøllene Byggryn |
| 2 stk | sjalottløk |
| 2 ss | olivenolje |
| 1,5 dl | eplejuice |
| 5 dl | hønsekraft |
| 1 dl | revet parmesan |
| 150 g | chorizo |
| 150 g | spinat |
| 2 ss | smør |
Slik gjør du
|
1
|
Del chorizo og spinat i biter, og sett til side |
|
2
|
Finhakk sjalottløk og fres den blank i olivenolje |
|
3
|
Tilsett byggrynene og rør godt rundt |
|
4
|
Hell i eplejuice, la det koke til det meste av væsken har fordampet |
|
5
|
Tilsett buljong og la det hele småkoke under sporadisk omrøring til grynene er kokt i ca 25 min |
|
6
|
Rør inn 2 ss smør og revet permesan. Smak til med salt og pepper |
|
7
|
Stek chorizo og spinat lett, rør den så inn i byggottoen. Server straks med litt ekstra revet parmesan på toppen |