Grove pizzasnurrer
Bruk Møllerens Kornbrødblanding som utgangspunkt og lag grove pizzasnurrer. Disse passer godt til å ta med som niste på tur, i matboksen på skole/jobb eller som et enkelt og sunt lite måltid før barna skal på trening
Over 60
Enkel
Lenke kopiert!
Steg for steg
Ingredienser
| 1 pk | Norgesmøllene Kornbrød |
|
Møllerens øvrige hjemmebaktblandinger kan også brukes. Bruk Brødskalaen når du velger grovhet |
|
| 1 pk | gjær (fersk eller tørr) |
| 6 dl | vann |
|
Fyll: |
|
| 1 pk smårettskinke eller 2 pk påleggsskinke (som kuttes opp i biter) | |
|
Bruk det fyllet du ønsker, pølsebiter, pesto, kjøttsaus, fetaost og spinat o.l. |
|
| 1 glass | pizzasaus |
| 1 pk | revet ost |
Slik gjør du
|
1
|
Følg anvisningen på pakken |
|
2
|
Deigen kjevles ut til en firkant på ca. 35 x 60 cm, smør så sausen over, men la det være en tynn stripe på den ene langsiden uten saus. Denne pensler du med vann (festes bedre sammen ved rulling) |
|
3
|
Ha på skinke og revet ost |
|
4
|
Deigen rulles sammen og skjæres i ca. 2 cm tykke skiver. Legges så på en papirkledd plate |
|
Heves i ca. 35 - 40 min |
|
|
5
|
Dryss evt. litt revet ost over til slutt |
|
Stekes på 200 °C i ca. 10 - 12 min |
|
|
Dette produktet er 36% grovt |
|