Norgesmøllene Speltbrød

Norgesmøllene Speltbrød

Oppdag spelt! Spelt er et gammelt kornslag i hvetefamilien, ofte omtalt som urkorn. Spelt inneholder gluten, men med en annen sammensetning som kan gjøre det lettere å fordøye enn vanlig hvetemel. Med denne brødmiksen blir det raskt og enkelt å bake speltbrød - og speltrundstykker. Herlig smak fra tørket surdeig fra rug og chiafrø. Nøkkelhullsmerket og 60 % grovhet.

Ingredienser

Allergener uthevet

Sammalt speltmel, siktet speltmel, speltflak, chiafrø (2%), tørket surdeig av rug (2%), salt, melbehandlingsmiddel (askorbinsyre og alfa amylase)

Oppbevaring

Tørt og kjølig, godt adskilt fra vare med sterk lukt. 

Nøkkelhullsmerket

Nøkkelhull

Et sunnere alternativ

Produkttips!

Denne blandingen er utmerket for å bake brød over natten. Følg oppskriften på posen, men bruk kun ½ pakke gjær. La brødene heve i formene over natten i kjøleskapet, og sett dem rett i ovnen når du er klar.

Fast hyllevare hos:


rema
oda