

Pizzabunn, glutenfri
Om du ikke kan spise gluten, men gjerne ønsker å servere velsmakende pizza, prøv gjerne vår pizzabunn som er glutenfri
Over 60
Middels
Lenke kopiert!
Ingredienser
1 pose | Møllerens Pizzabunn, glutenfri |
1 pk | gjær |
2,5 dl | lunkent vann (ca. 38 °C) |
2 ss | olje |
Slik gjør du
1
|
Tøm innholdet i posen med pizzafyll, gjær, lunkent vann og olje i en bakebolle |
2
|
Elt deigen i 3 - 5 min. i kjøkkenmaskin eller rør godt sammen for hånd (bruk en slikkepott for å unngå at pulveret setter seg i bunnen) |
3
|
Kjevle deigen ut på et bakepapir ca. 30 x 30 cm og legg den på et stekebrett. Legg på ønsket pizzafyll (f.eks. saus, skinke, ost) |
4
|
Hev under plast/ kjøkkenhåndkle i 20-30 min |
5
|
Stek pizzaen ved 225 °C på midterste rille i 17 – 20 min. avhengig av ovn |
For å få en ekstra sprø pizzabunn benytter du en pizzastein. Varm pizzasteinen opp i stekeovnen før du skyver pizzaen over på pizzasteinen. Behold bakepapiret på. Du kan også forvarme et stekebrett i ovnen |
|
6
|
Avkjøl pizzaen på rist |