

Hamburger- og pølsebrød, glutenfri
Hjemmelaget hamburger - og pølsebrød løfter grillmåltidet til nye høyder. Denne oppskriften gir 10 smakfulle brød
Over 60
Middels
Lenke kopiert!
Ingredienser
450 g | Møllerens Fin Melblanding, glutenfri |
50 g | sukker |
3,5 dl | vann |
50 g | smeltet smør |
1 | egg |
1 pk | tørrgjær eller 1/2 pk fersk gjær |
Slik gjør du
1
|
Rør gjæren ut i godt lunkent vann (35 - 40 °C), tilsett resten av ingrediensene og elt deigen godt sammen |
2
|
Del deigen i ca. 10 biter som formes til hamburger- eller pølsebrød |
3
|
Pensle med vann og dekorer gjerne med sesamfrø |
4
|
La deigen heve lunt og tildekket i 45 - 60 min eller til de har dobbel størrelse |
5
|
Stekes midt i ovnen ved 200 °C i ca. 20 min eller til de har gyllen farge (avhengig av ovn) |
Server med ditt favoritt tilbehør. Vel bekomme! |
|
![]() |