Grov pizzabunn, glutenfri
Deilig hjemmelaget pizza med grov pizzabunn! Denne oppskriften gir to runde italienske pizzaer eller en langpanne pizza
Over 60
Enkel
Lenke kopiert!
Ingredienser
| 350 g | Møllerens Melblanding grov glutenfri |
| 4 dl | lunkent vann |
| 25 g | fersk gjær eller tørrgjær |
| 2 ts | salt |
| 2 ts | sukker og honning |
| 2 ss | olje |
Slik gjør du
|
1
|
Rør gjæren ut i vann og tilsett resten av ingrediensene |
|
2
|
Elt deigen godt sammen i en kjøkkenmaskin eller for hånd, ca. 5 min |
|
3
|
Strø mel på bordet og kjevle deigen ut til to runde italienske pizzaer eller en langpanne pizza |
|
4
|
Ha på fyll og la pizzaen heve lunt og tildekket i ca. 60 min |
|
5
|
Stek pizzaen midt i ovnen på 250 °C i 10 - 12 min, eller til osten er smeltet og gyllen |