Norges mest solgte brødmiks tilbys nå som ferskt brød
For hjemmebakere i hele landet har Kornbrødet fra Norgesmøllene vært en favoritt i mange år. Oppskriften fra brødmiksen Kornbrød har satt standarden for smak og kvalitet. Nå kommer Kornbrød som ferskt brød for salg i dagligvarebutikker. Først ut er Nord-Norge.
Kornbrødet fra Norgesmøllene har i mange år vært en favoritt blant norske forbrukere og det er ikke uten grunn. Norsk havre og solsikkekjerner gir en deilig nøtteaktig smak. Tørket surdeig gir en rund og god smak.Kornbrødmiksen er en av Norges mest bakte brød, og oppskriften fra brødmiksen Kornbrød har satt standarden for smak og kvalitet.
- Våre salgstall viser at folk i nord er ekstra glad i vårt Kornbrød. Det bakes mer Kornbrød i Nordland, Troms og Finnmark enn i noen annen del av Norge. Det er derfor veldig naturlig at lansering av Kornbrød som ferskt brød skjer først i Nord-Norge, sier salgsdirektør bakeri Rolf Ulevik i Norgesmøllene.
Bakehuset Nord-Norge skal bake brødet på sine bakerier i Vadsø, Hammerfest, Alta, Tromsø, Finnsnes og Svolvær.
- Vi er veldig glade for å være de første som lanserer denne nyheten i Norge! Nå får de som kjøper brød ferskt i butikk i vår region gleden av et nytt brød med kjent og kjær smak, ferskt og lokalt bakt, sier driftsdirektør Kjell Vidar Jensen i Bakehuset Nord-Norge.
Både Norgesmøllene og Bakehuset Nord-Norge er bedrifter med norske eiere som ivaretar norsk matkultur og lokal kunnskap om hvordan gjøre korn til mat. Dette er tradisjoner som det er viktig å ta vare på gjennom samarbeid og deling av kunnskap.