{"id":16586,"name":"Norges mest solgte br\u00f8dmiks tilbys n\u00e5 som ferskt br\u00f8d","url":"nyhet-naa-ogsaa-som-ferskt-broed\/","created":"2025-09-03T07:33:17.000000Z","updated":"2025-09-05T07:42:27.000000Z","author":null,"related_products":[],"related_recipes":[],"related_articles":[],"mainMarket":"consumer","image":{"file":"29753","path":"1756980276\/fra-venstre-kjell-vidar-jensen-rolf-ulevik-1.JPG","name":null,"description":null},"market":null,"category":[],"hide-in-article":false,"intro":"For hjemmebakere i hele landet har Kornbr\u00f8det fra Norgesm\u00f8llene v\u00e6rt en favoritt i mange \u00e5r. Oppskriften fra br\u00f8dmiksen Kornbr\u00f8d har satt standarden for smak og kvalitet. N\u00e5 kommer Kornbr\u00f8d som ferskt br\u00f8d for salg i dagligvarebutikker. F\u00f8rst ut er Nord-Norge.    ","fill-mode":false,"hide-intro":false,"article":"<p>Kornbr\u00f8det fra Norgesm\u00f8llene har i mange \u00e5r v\u00e6rt en favoritt blant norske forbrukere og det er ikke uten grunn. Norsk havre og solsikkekjerner gir en deilig n\u00f8tteaktig smak. T\u00f8rket surdeig gir en rund og god smak.Kornbr\u00f8dmiksen er en av Norges mest bakte br\u00f8d, og oppskriften fra br\u00f8dmiksen Kornbr\u00f8d har satt standarden for smak og kvalitet.<\/p>\r\n\r\n<p>-\u00a0<em>V\u00e5re salgstall viser at folk i nord er ekstra glad i v\u00e5rt Kornbr\u00f8d. Det bakes mer Kornbr\u00f8d i Nordland, Troms og Finnmark enn i noen annen del av Norge. Det er derfor veldig naturlig at lansering av Kornbr\u00f8d som ferskt br\u00f8d skjer f\u00f8rst i Nord-Norge, sier salgsdirekt\u00f8r bakeri Rolf Ulevik i Norgesm\u00f8llene.\u00a0\u00a0<\/em><\/p>\r\n\r\n<p><a href=\"http:\/\/www.bakehusetas.no\/\" target=\"_blank\">Bakehuset Nord-Norge<\/a> skal bake br\u00f8det p\u00e5 sine bakerier i\u202fVads\u00f8, Hammerfest, Alta, Troms\u00f8, Finnsnes og Svolv\u00e6r.\u00a0\u00a0<\/p>\r\n\r\n<p><em>- Vi er veldig glade for \u00e5 v\u00e6re de f\u00f8rste som lanserer denne nyheten i Norge! N\u00e5 f\u00e5r de som kj\u00f8per br\u00f8d ferskt i butikk i v\u00e5r region gleden av et nytt br\u00f8d med kjent og kj\u00e6r smak, ferskt og lokalt bakt, sier driftsdirekt\u00f8r Kjell Vidar Jensen i Bakehuset Nord-Norge.\u00a0<\/em>\u00a0<\/p>\r\n\r\n<p>B\u00e5de Norgesm\u00f8llene og Bakehuset Nord-Norge er bedrifter med norske eiere som ivaretar norsk matkultur og lokal kunnskap om hvordan gj\u00f8re korn til mat. Dette er tradisjoner som det er viktig \u00e5 ta vare p\u00e5 gjennom samarbeid og deling av kunnskap.\u00a0\u00a0\u00a0<\/p>\r\n","articleLarge":[{"header":"Les mer om den popul\u00e6re br\u00f8dmiksen her:","products":[10040],"position":null,"type":"productsBlock"}]}

Norges mest solgte brødmiks tilbys nå som ferskt brød

For hjemmebakere i hele landet har Kornbrødet fra Norgesmøllene vært en favoritt i mange år. Oppskriften fra brødmiksen Kornbrød har satt standarden for smak og kvalitet. Nå kommer Kornbrød som ferskt brød for salg i dagligvarebutikker. Først ut er Nord-Norge.

Kornbrødet fra Norgesmøllene har i mange år vært en favoritt blant norske forbrukere og det er ikke uten grunn. Norsk havre og solsikkekjerner gir en deilig nøtteaktig smak. Tørket surdeig gir en rund og god smak.Kornbrødmiksen er en av Norges mest bakte brød, og oppskriften fra brødmiksen Kornbrød har satt standarden for smak og kvalitet.

Våre salgstall viser at folk i nord er ekstra glad i vårt Kornbrød. Det bakes mer Kornbrød i Nordland, Troms og Finnmark enn i noen annen del av Norge. Det er derfor veldig naturlig at lansering av Kornbrød som ferskt brød skjer først i Nord-Norge, sier salgsdirektør bakeri Rolf Ulevik i Norgesmøllene.  

Bakehuset Nord-Norge skal bake brødet på sine bakerier i Vadsø, Hammerfest, Alta, Tromsø, Finnsnes og Svolvær.  

- Vi er veldig glade for å være de første som lanserer denne nyheten i Norge! Nå får de som kjøper brød ferskt i butikk i vår region gleden av et nytt brød med kjent og kjær smak, ferskt og lokalt bakt, sier driftsdirektør Kjell Vidar Jensen i Bakehuset Nord-Norge.  

Både Norgesmøllene og Bakehuset Nord-Norge er bedrifter med norske eiere som ivaretar norsk matkultur og lokal kunnskap om hvordan gjøre korn til mat. Dette er tradisjoner som det er viktig å ta vare på gjennom samarbeid og deling av kunnskap.   

Les mer om den populære brødmiksen her: