Prinsesseboller
Prinsesseboller

Prinsesseboller

Liker du vaniljekrem i bollene? Prøv våre prinsesseboller - garantert en vinner! Denne oppskriften gir ca. 20 boller.


Over 60

Enkel


slide 1 to 3 of 3

Ingredienser

1 pk Møllerens Kanelsnurrer
1 pk gjær
4 dl lunkent vann (38-40°C)
100 g/1dl smeltet smør eller olje/flytende margarin

Tips

Du kan også bruke Møllerens Verdens Beste Boller i denne oppskriften.

Fyll

Vaniljekrem
Rosiner

Slik gjør du

1
Tøm posens innhold i en bakebolle
2
Tilsett gjær, lunkent vann og smør/olje/flytende margarin
3
Elt deigen ca. 5 min i kjøkkenmaskin, eller 10 min for hånd til deigen blir smidig
4
Kjevle deigen på et melstrødd bord til størrelsen 45x45 cm
5
Smør den utkjevlede deigen med vaniljekrem og dryss med rosiner. Rull den sammen og kutt i 20 biter som settes på to bakeplater
6
La bollene heve lunt og tildekket i ca. 60 min, eller til de har dobbel størrelse
7
Pensle eventuelt bollene med egg, og stek dem midt i ovnen ved 220 °C i 12-14 min. Avhengig av ovn

Produkter du kan benytte til denne oppskriften

Lignende oppskrifter

Snickersboller

Snickersboller

Over 60

Enkel

Boller i langpanne

Boller i langpanne

Over 60

Enkel

Solskinnsboller

Solskinnsboller

Over 60

Enkel