Gulrotkake, glutenfri
Gulrotkake er manges favoritt, nå er det også mulig å nyte en nydelig gulrotkake for den som ikke kan spise gluten
40 - 60
Enkel
Lenke kopiert!
Ingredienser
| 2 poser | Møllerens Muffins glutenfri |
| 200 g | mykt smør |
| 4 stk | egg |
| 200 g | revet gulrot |
|
glasur/ ostekrem |
|
| 50 g | smør |
| 75 g | kremost (f.eks. Philadelphia) |
| 2 dl | melis |
| 1/2 ts | vaniljesukker |
Slik gjør du
|
1
|
Ha alle ingredienser i en bakebolle og rør godt sammen til en jevn røre |
|
2
|
Hell røren i en godt smurt kakeform med diameter på ca. 24 cm |
|
3
|
Stek kaken midt i ovnen ved 180 °C i ca. 45-50 min (avhengig av ovn) |
|
4
|
Avkjøl kaken i kakeformen. Hvelv kaken forsiktig ut av formen når den er avkjølt |
|
Glasur/ostekrem |
|
|
5
|
Pisk romtemperert smør og ca. halvparten av melisen til smørkrem. Tilsett kremost, vaniljesukker og resten av melisen, og pisk ostekremen jevn |
|
6
|
Fordel kremen over kaken. Lag gjerne mønster i kremen med en gaffel eller smørekniv |