Scones, glutenfri
Scones passer like godt med syltetøy som med salt pålegg - og det beste av alt, de lages på 1-2-3. Denne oppskriften gir ca. 12 scones.
20 - 40
Enkel
Lenke kopiert!
Ingredienser
| 400 g | Møllerens Melblanding grov glutenfri |
| 2,5 dl | melk eller kulturmelk |
| 100 g | smør, mykt |
| 2 ss | sukker |
| 2 ss | bakepulver |
| 1 ts | salt |
Slik gjør du
|
1
|
Ha alle ingrediensene i en kjøkkenmaskin eller bakebolle, og elt lett sammen |
|
2
|
Kjevle deigen ut til ca. 3 cm tykkelse |
|
3
|
Stikk ut runde scones i ønsket størrelse |
|
4
|
Pensle sconesene med egg |
|
5
|
Stek midt i ovnen på 200 °C i ca. 20 min (avhengig av ovn) |