Havrecookies
Deilige myke havrecookies, kjempegode som kaffemat eller påfyll på tur. Denne oppskriften gir 18 myke havrecookies
40 - 60
Enkel
Lenke kopiert!
Ingredienser
| 300 g | Møllerens Havremel sammalt finmalt |
| 250 g | brun farin (kokossukker eller sukker) |
| 100 g | Urkraft Havregryn lettkokte |
| 2 stk | egg |
| 125 g | olje eller smeltet smør |
| 1 ss | bakepulver |
| 1 ss | vaniljesukker |
| 1 ts | salt |
|
Tilsett gjerne 100 g tørket frukt og bær, nøtter, frø eller sjokoladebiter i deigen |
|
Slik gjør du
|
1
|
Rør alle ingrediensene sammen til en jevn deig |
|
2
|
Del deigen i 18 biter, rull til kuler og fordel på 2 stekeplater med bakepapir |
|
3
|
Stek kjeksene midt i ovnen ved 200 °C i ca. 10-12 min (avhengig av ovn) |