Sjokoladerullekake
Lenke kopiert!
Ingredienser
| 1 pose | Norgesmøllene Saftig sjokoladekake |
| 2 stk | egg |
| 1 dl | vann |
|
Fyll |
|
| 150 g | smør |
| 400 g | melis |
| 200 g | kremost |
| 2 ss | vaniljesukker |
Slik gjør du
|
1
|
Bland sjokoladekakemiksen med 2 egg og 1dl vann. Rør til en jevn røre |
|
2
|
Smør deigen jevnt utover i en stor, bakepapirkledd langpanne (ca. 30x40 cm). Stek kaken midt i ovnen ved 190°C i ca. 12 min |
|
3
|
Hvelv kaken ut på et kjøkkenhåndkle som er strødd rikelig med sukker. Fjern bakepapiret. Avkjøl kaken med den varme langpannen over |
|
4
|
Pisk mykt smør luftig sammen med melis, vaniljesukker og kremost. Bre smørkremen over den kalde kaken |
|
5
|
Rull kaken sammen og la den stå med skjøten ned |