Sjokoladekake, glutenfri
Glutenfri sjokoladekake, enkel og god. Prøv da vel!
40 - 60
Enkel
Lenke kopiert!
Ingredienser
| 250 g | Møllerens Melblanding fin glutenfri |
| 250 g | sukker |
| 2,5 dl | olje |
| 4 | egg |
| 2 ss | kakao |
| 2 ts | bakepulver |
| 2 ts | vaniljesukker |
|
Ostekrem glasur |
|
| 200 g | kremost naturell |
| 100 g | mykt smør |
| 500 g | melis |
| 50 g | kakao |
Slik gjør du
|
1
|
Bland alle ingrediensene sammen og hell røren i en smurt kakeform med diameter 22 - 24 cm |
|
2
|
Stek kaken midt i ovnen ved 180°C i ca. 45 min (avhengig av ovn) |
|
Ostekrem glasur |
|
|
3
|
Bland alle ingrediensene sammen og pisk i 10 min |
|
4
|
Smør utover kaken når kaken er avkjølt |