Muffins cupcake, glutenfri
Med to ulike typer krem og sjokoladeglasur på toppen blir dine hjemmelagde muffins til en lekker småkake
Over 60
Enkel
Lenke kopiert!
Steg for steg
Ingredienser
|
Muffins |
|
| 1 pose | Møllerens Muffins glutenfri |
|
Bruk gjerne den vanlige Møllerens Muffins-blandingen hvis du ikke må spise glutenfritt |
|
| 100 g | mandelmel |
| 4 ss | vann |
| 2 stk | egg |
| 100 g | smør |
|
Topping |
|
| 200 g | kremost (ikke lett) |
| 100 g | smør |
| 500 g | melis |
| smeltet sjokolade eller skallet av 1 stk. revet appelsin eller lime | |
Slik gjør du
|
Muffins |
|
|
1
|
Alle ingredienser røres godt sammen |
|
2
|
Fordel røren i 24 små muffinsformer |
|
3
|
Stek midt i ovnen ved 180 °C i 12-15 min eller til de er gylne (avhengig av ovn) |
|
Topping |
|
|
4
|
Pisk alle ingredienser til en lett og luftig krem |
|
5
|
Om du vil ha egen farge på kremen tilsetter du og rører inn ønsket farge |
|
6
|
Sprøyt krem på muffins (benytt gjerne en sprøytepose som har en stjernetyll i sprøyteåpningen) |
|
7
|
Sprøyt tynne striper med smeltet sjokolade over som pynt, eller pynt med revet appelsin- eller limeskall (julienne) |