Brownie petit
Den seige og saftige browniekaken er manges favoritt. Vi foreslår å lage små biter av kaken, og toppe disse med nydelig sjokoladekrem og bær
Over 60
Enkel
Lenke kopiert!
Steg for steg
Ingredienser
| 1 pose | Norgesmøllene Saftig brownie |
| 100 g | smør |
| 1 stk | egg |
| 0,75 dl | vann |
| 75 g | sjokolade (etter eget ønske) |
| 3 dl | kremfløte |
Slik gjør du
|
Krem (Sarah Bernard) |
|
|
1
|
Kok opp kremfløte (vær forsiktig da kremfløten koker fort opp) |
|
2
|
Rør ut sjokoladen i kremfløten og la blandingen få et oppkok |
|
3
|
Hell blandingen i en skål og sett den i kjøl til den er helt kald. Dette tar ca. 4-5 timer (kan gjerne lages dagen før) |
|
Brownie |
|
|
4
|
Lag brownie som beskrevet på posen og avkjøl denne |
|
5
|
Stikk ut små rundinger av browniekaken, passe diameter er 4-5 cm |
|
Brownie petit |
|
|
6
|
Pisk opp kremen du har laget, til den er stiv. Sprøyt kremen på hver brownie ( (benytt gjerne en sprøytepose som har en stjernetyll i sprøyteåpningen) |
|
7
|
Pynt med et bringebær og eventuelt litt smeltet hvit sjokolade over |
|
Etter at du har stukket ut rundinger fra browniekaken har du gjerne litt rester. Disse kan du bruke til å lage Browniekuler (se bilde nedenfor). Du blander restene sammen med litt bringebær syltetøy og former de til runde kuler. Dypp disse i smeltet sjokolade, og sett de til avkjøling |
|
|
|