Cottage eplekake
Lenke kopiert!
Ingredienser
|
Cottage cake |
|
| 1 pose | Norgesmøllene Saftige muffins |
| 2 stk | epler (pære, rabarbra eller annen frukt kan også brukes) |
| 2 stk | egg |
| 1 dl | vann |
| 1 dl | olje |
| 1/2 beger | cottages cheese (gjerne med vanilje smak) |
Slik gjør du
|
1
|
Skjær eplene (eller annen frukt) i små biter og fordel dem jevnt i bunnen av en rundt kakeform (ca. 24 cm diameter) med bakepapir i bunnen |
|
2
|
Ha resten av ingrediensene i en bakebolle og rør godt sammen til en jevn røre |
|
3
|
Hell røren over eplene og stek kaken midt i ovnen ved 180℃ i 35-40 min |
|
4
|
Vend gjerne kaken forsiktig opp ned før servering, slik at den flotte frukten kommer til syne på toppen. Dryss med melis og pynt med friske epleskiver |