Cottage eplekake
Cottage eplekake

Cottage eplekake

Lenke kopiert!

Ingredienser

Cottage cake

1 pose Norgesmøllene Saftige muffins
2 stk epler (pære, rabarbra eller annen frukt kan også brukes)
2 stk egg
1 dl vann
1 dl olje
1/2 beger cottages cheese (gjerne med vanilje smak)

Slik gjør du

1
Skjær eplene (eller annen frukt) i små biter og fordel dem jevnt i bunnen av en rundt kakeform (ca. 24 cm diameter) med bakepapir i bunnen
2
Ha resten av ingrediensene i en bakebolle og rør godt sammen til en jevn røre
3
Hell røren over eplene og stek kaken midt i ovnen ved 180℃ i 35-40 min
4
Vend gjerne kaken forsiktig opp ned før servering, slik at den flotte frukten kommer til syne på toppen. Dryss med melis og pynt med friske epleskiver

Produkter du kan benytte til denne oppskriften