Popovers
Popovers er en smakfull bakst som passer til flere ulike anledninger - hva med å servere dem til en kriminelt god påskefrokost? I England har popovers lange tradisjoner og severes gjerne både til frokost, lunch og "afternoon tea" med ulike typer tilbehør
Over 60
Middels
Lenke kopiert!
Ingredienser
| 1 ss | smeltet smør |
| 135 g | Norgesmøllene Hvetemel siktet |
| 2,5 dl | melk |
| 2 stk | egg |
| 1 ts | kardemomme |
Slik gjør du
|
1
|
Kjør alle ingredienser i en blender 30 sek. Hell røren i 12 meget godt smurte høye muffinsformer av silikon eller metall (ca. halvfull form) |
|
2
|
Stek midt i ovnen ved 200 °C i 35-40 min eller til de er gylne (ikke åpne ovnen under steking) |
|
3
|
Pensel de avkjølte popovers med smør og vend de i sukker og kanel |
|
4
|
Popovers er et hurtig og morsomt alternativ til vafler på en grå søndag |
|
|