Pannekaker med havre
Havrepannekaker er sunnere enn tradisjonelle pannekaker, men smaker minst like godt. Kan brukes til både middag og dessert
20 - 40
Enkel
Lenke kopiert!
Ingredienser
| 300 g | Norgesmøllene Hvetemel siktet |
| 50 g | Møllerens Havremel sammalt finmalt |
| 50 g | Urkraft Havregryn lettkokte |
| 1 ts | salt |
| 4 stk | egg |
| 5 dl | melk |
| 3 dl | vann |
Slik gjør du
|
1
|
Bland egg, melk og vann i en bolle. Tilsett så resten av ingrediensene |
|
2
|
Blandes godt sammen. La røren hvile i 20 minutter før du begynner å steke |
|
3
|
Stek i ønsket størrelse og tykkelse. Bruk gjerne litt smør i pannen under steking |
|
Stekt bacon passer godt sammen med grove pannekaker |
|
|
Friske bær og/eller nyrørte bær er perfekt med pannekaker |
|
|
Havregryn i røren gir god næring, naturlig sødme og en god konsistens |
|