Suksesskake
Velsmakende gul krem over en nydelig mandelbunn, det blir suksess! En kake hvis navn lover mye, og med god grunn. Noen kaller den suksessterte, vi liker å kalle den suksesskake
Over 60
Middels
Lenke kopiert!
Ingredienser
|
Mandelbunn |
|
| 200 g | malte mandler |
| 200 g | melis |
| 3 stk | eggehviter |
|
Gul krem |
|
| 3-4 stk | eggeplommer |
| 125 g | sukker |
| 1 dl | fløte |
| 1 stk | revet skall av 1 appelsin |
Slik gjør du
|
Mandelbunn |
|
|
1
|
Pisk eggehviter og melis stivt, rør forsiktig inn malte mandler |
|
2
|
Helles i en form som er ca. 24 cm (diameter). Stekes ved 175 °C i ca. 35 min |
|
Gul krem |
|
|
1
|
Bland sammen alle ingrediensene, rør og varm opp til det tykner. Ta kjelen av platen |
|
2
|
125 g smør i terninger røres inn litt og litt |
|
3
|
Ha gul krem over kaken |
|
Ønsker du en luftigere krem sett da kremen i kjøleskap til den er helt kald, gjerne over natten. Pisk kremen opp før du har den på kaken |
|