Smakfulle og enkle rundstykker
Bruk en av Møllerens brødblandinger som basis og bak hjemmebakte rundstykker til helgefrokosten eller til matpakken
Over 60
Enkel
Lenke kopiert!
Ingredienser
| 1 pk | Norgesmøllene Kornbrød |
| 1 pk | tørrgjør eller fersk gjær |
| 6,5 dl | lunket vann (38-40°C) |
|
dekor |
|
| ønskede frø | |
|
Du kan velge mellom dine favoritt bakeblandinger, som fullkornsbrød, havrebrød eller solsikkebrød. |
|
Slik gjør du
|
1
|
Bland sammen ingrediensene og følg fremgangsmåten på pakken |
|
2
|
Elt deigen ca. 5 min i kjøkkenmaskin eller 10 min for hånd |
|
3
|
La deigen hvile i ca. 10 min |
|
4
|
Del deigen i ca. 20 emner og form til rundstykker |
|
5
|
Fukt rundstykkene med vann og rull dem i ønskede frø for ekstra smak og dekor |
|
6
|
Legg på en bakepapirkledd stekeplate |
|
7
|
La rundstykkene heve under et kjøkkenhåndkle i ca. 60 min |
|
8
|
Stek rundstykkene ved 220 °C midt i ovnen i ca. 10 min |