![Focaccia med feta og urter, glutenfri](https://st-1oxod8h5nb.nf.cdn.netflexapp.com/media/fill/1300x730/255,255,255,0/1516704529/glutenfri-focaccia2.jpg)
![Focaccia med feta og urter, glutenfri](https://st-1oxod8h5nb.nf.cdn.netflexapp.com/media/l/1440x1440/1516704529/glutenfri-focaccia2.jpg)
Focaccia med feta og urter, glutenfri
Focaccia er det perfekte tilbehøret til supper, tapas og grillmat
Over 60
Enkel
Lenke kopiert!
Ingredienser
350 g | Møllerens Fin Melblanding, glutenfri |
3,5 dl | vann, lunkent |
1 pk | tørrgjær eller 1/2 pakke fersk gjær |
2 ss | olje |
2 ts | salt |
2 ss | honning (kan sløyfes, men gir smak og farge til focacciaen) |
Topping |
|
rosmarin | |
cherrytomat | |
fetaost | |
olivenolje |
Slik gjør du
1
|
Rør gjæren ut i godt lunkent vann |
2
|
Tilsett resten av ingrediensene og elt deigen i 3 - 4 min |
3
|
Smør en liten langpanne med olje |
4
|
Ha deigen i langpannen og trykk den ut til kantene |
5
|
Ha olivenolje, rosmarin, cherrytomater og fetaost på toppen |
6
|
La focacciaen heve lunt og tildekket i ca. 60 min, eller til dobbel størrelse |
7
|
Ha litt grovt salt på toppen og stek focacciaen på 200 °C midt i ovnen i ca. 20 min til den får en fin gyllen farge |