Knekkebrød, glutenfri
Hjemmelagde knekkebrød smaker fantastisk godt og passer til både frokost, kveldsmat og matpakken
Over 60
Enkel
Lenke kopiert!
Ingredienser
| 100 g | Møllerens Melblanding fin glutenfri |
| 100 g | Urkraft Havregryn lettkokte glutenfri |
| 50 g | linfrø |
| 50 g | solsikkekjerner |
| 1 ts | salt |
| 3 ss | olje |
| 2,5 dl | vann |
Slik gjør du
|
1
|
Bland alle de tørre ingrediensene godt sammen, og rør inn vann og olje |
|
2
|
Hell røren ut på en bakeplate med bakepapir og bruk en slikepott eller lignende til å smøre røren jevnt utover hele platen. Bruk litt ekstra tid på å fordele det jevnt utover, da unngår du at det blir ujevnt stekt |
|
3
|
Stek knekkebrødene midt i ovnen på 150 °C i 10 min |
|
4
|
Ta platen ut av ovnen og bruk et pizzahjul til å dele opp i deler av passe størrelse |
|
5
|
Sett platen tilbake i ovnen og stek videre i 45 - 50 min, eller til knekkebrødene er gylne og sprø (avhenger av ovn) |
|
Knus knekkebrødene og bruk de som müsli på yoghurt. |
|
|
|