Marsipankake, glutenfri
Marsipankake er en klassiker til en hver feiring og fest. Her får du oppskriften på en glutenfri marsipankake
40 - 60
Enkel
Lenke kopiert!
Ingredienser
| 150 g | Møllerens Melblanding fin glutenfri |
| 150 g | sukkker |
| 4 stk | egg |
| 1 ts | bakepulver |
| ønsket fyll | |
| marsipan | |
|
Marsipankake smaker godt fylt med kremfløte, vaniljekrem og syltetøy |
|
Slik gjør du
|
1
|
Pisk sammen egg og sukker til eggedosis |
|
2
|
Sikt sammen fin melblanding og bakepulver og vend forsiktig inn i eggedosisblandingen. Ikke rør for mye, det skal bare akkurat være blandet |
|
3
|
Smør en kakeform på 24 cm, dryss evt. kantene med fin melblanding. Hell i røren |
|
4
|
Stek kakebunnen på 200°C i 30-35 min på nederste rille |
|
5
|
Avkjølt kakebunn deles opp i ønsket antall lag |
|
6
|
Fyll hvert lag med ønsket fyll, før kaken dekkes med et marsipanlokk av utkjevlet marsipan |