Grove matmuffins med skinke
Saftige og smakfulle matmuffins er perfekt i matpakken. De gir god energi og holder seg godt i matpakken eller tursekken. Oppskriften gir 12 store muffins, som kan varieres i de uendlige med å tilsette det du liker best
20 - 40
Enkel
Lenke kopiert!
Ingredienser
| 1 pk | Norgesmøllene Kornbrød |
|
Du kan også bruke Møllerens Grovbrød, Møllerens Havrebrød eller Møllerens Solsikkebrød |
|
| 200 g | yoghurt naturell |
| 2 dl | vann |
| 4 | egg |
| 1/2 dl | olje |
| 20 g | bakepulver |
| 200 g | skinke, i terninger. Eller annet ønsket fyll |
| hakket persille, basilikum eller andre urter | |
|
Topping |
|
| revet ost | |
Slik gjør du
|
1
|
Pisk yoghurt, vann, egg og olje lett sammen. Tilsett så de resterende ingrediensene og bland godt |
|
2
|
Fordel røren i 12 store muffinsformer, eller 24 små |
|
3
|
Strø revet ost over og stek på 200 °C i 20-25 min eller til de er gylne (avhengig av ovn) |