Påskebolle med appelsinkrem
Over 60
Enkel
Lenke kopiert!
Ingredienser
|
Boller |
|
| 1 pk | Møllerens Verdens beste* Boller |
| 1 pk | gjær |
| 4 dl | lunkent vann |
| 100 g | smeltet smør (eller 1 dl olje) |
|
Fyll og pynt |
|
| 200 g | kremost (ikke lett) |
| 100 g | smør |
| 500 g | melis |
| 1 stk | appelsin - skallet fra denne |
Slik gjør du
|
1
|
Lag boller som beskrevet i oppskrift på bollepakning |
|
2
|
Pisk kremost, smør, melis og skall fra appelsin i en maskin til kremen er lett og luftig, ca. 10 min |
|
3
|
Ha kremen i en sprøytepose med stjerne tipp og legg den kjølig 1-2 timer |
|
4
|
Skjær ut en liten topp av bollen slik at det blir plass til fyll. Spar på toppen av bollen. |
|
5
|
Fyll bollen med appelsinkrem. Sett på plass toppen og dryss melis over til slutt. |
|
Husk å vaske appelsinen godt før du rasper av skallet |
|