Havreknekkebrød
Bruk en pakke Havrebrød som utgangspunkt og lag sprø og gode knekkebrød
Over 60
Enkel
Lenke kopiert!
Ingredienser
| 1 pk | Møllerens Havrebrød |
| 200 g | smør |
| 6 dl | vann |
| 1/2 pk | gjær |
| frø til dekor |
Slik gjør du
|
1
|
Bland alle ingrediensene og elt i ca. 5 min (deigen blir noe bløt) |
|
2
|
Sett deigen på kjøl 1 time |
|
3
|
Dryss mel på bordet og kjevle ut deigen til ca. 50 x 100 cm |
|
4
|
Prikk deigen med gaffel, strø over frø og skjær opp i passe biter |
|
5
|
Sett bitene på en plate med bakepapir et lunt sted i ca. 30 min |
|
6
|
Stek bitene ved 175 °C midt i ovnen i ca. 20-25 min |
|
Strø sesamfrø eller andre type frø på knekkebrødene for ekstra god smak |
|
|
Knekkebrødene bør oppbevares i tett boks for å beholde sprøheten |
|