Cookies
Søte, sprø og med en seig kjerne er disse cookiesene uimotståelige
Under 20
Enkel
Lenke kopiert!
Ingredienser
| 150 g | sukker |
| 125 g | Norgesmøllene Hvetemel siktet |
| 60 g | Møllerens Havremel sammalt finmalt |
| 10 g (2 ts) | vaniljesukker |
| 5 g (1 ts) | bakepulver |
| 1 stk | egg |
| 50 g | smør, margarin eller olje |
|
I stedet for sukker kan du bruke brun farin, demerara, kokossukker eller melis |
|
Slik gjør du
|
1
|
Alle ingredienser eltes godt sammen til en myk deig |
|
2
|
Del deigen i 12 biter som rulles til kuler, sett dem på en bakeplate med bakepapir og trykk dem litt flate |
|
3
|
Stek cookies midt i ovnen ved 200° C i 10-12 min (avhengig av ovn og om du ønsker myke eller sprø cookies). Lengre steketid gir sprøere cookies / kortere steketid gir mykere cookies |
|
Varier med å lage dine egne favoritt cookies ved å tilsette for eksempel sjokolade, nøtter eller bær i blandingen. Her er det bare din egen fantasi som setter grenser! |
|