Brownies med Sarah Bernard krem
Brownies med Sarah Bernard krem

Brownies med Sarah Bernard krem

For sjokoladeelskere som liker masse sjokolade og skikkelig sjokoladekrem


20 - 40

Enkel


Ingredienser

Bunn

1 pk Saftig brownie
smør 100 g
1 stk egg
0,75 dl vann

Krem

5 dl kremfløte
100 g mørk kokesjokolade

Slik gjør du

Bunn

1
Følg fremgangsmåten på pakken, stek ved 180 °C i ca. 25 min og avkjøles helt

Krem

2
Kok opp kremfløten i en gryte (pass på, fløten koker raskt opp og kan koke over)
3
Rør sjokoladen ut i den kokende fløten og la det få et oppkok etter at sjokolader er smeltet
4
Hell røren i en skål og la den stå i kjøleskapet til den er helt kald
5
Pisk røren opp som vanlig

Servering

6
Fordel kremen over, eller del kaken i to på langs og ha krem i midten og på toppen
7
Skjær kaken i serveringsstykker
8
Pynt gjerne med revet sjokolade

Tips

Server litt friske bær til eller lag en bærsaus av rørte bær

Produkter du kan benytte til denne oppskriften