

Brownies med Sarah Bernard krem
For sjokoladeelskere som liker masse sjokolade og skikkelig sjokoladekrem
20 - 40
Enkel
Ingredienser
Bunn |
|
1 pk | Saftig brownie |
smør | 100 g |
1 stk | egg |
0,75 dl | vann |
Krem |
|
5 dl | kremfløte |
100 g | mørk kokesjokolade |
Slik gjør du
Bunn |
|
1
|
Følg fremgangsmåten på pakken, stek ved 180 °C i ca. 25 min og avkjøles helt |
Krem |
|
2
|
Kok opp kremfløten i en gryte (pass på, fløten koker raskt opp og kan koke over) |
3
|
Rør sjokoladen ut i den kokende fløten og la det få et oppkok etter at sjokolader er smeltet |
4
|
Hell røren i en skål og la den stå i kjøleskapet til den er helt kald |
5
|
Pisk røren opp som vanlig |
Servering |
|
6
|
Fordel kremen over, eller del kaken i to på langs og ha krem i midten og på toppen |
7
|
Skjær kaken i serveringsstykker |
8
|
Pynt gjerne med revet sjokolade |
Server litt friske bær til eller lag en bærsaus av rørte bær |