Brownies med Sarah Bernard krem
For sjokoladeelskere som liker masse sjokolade og skikkelig sjokoladekrem
20 - 40
Enkel
Lenke kopiert!
Ingredienser
|
Bunn |
|
| 1 pk | Norgesmøllene Saftig brownie |
| smør | 100 g |
| 1 stk | egg |
| 0,75 dl | vann |
|
Krem |
|
| 5 dl | kremfløte |
| 100 g | mørk kokesjokolade |
Slik gjør du
|
Bunn |
|
|
1
|
Følg fremgangsmåten på pakken, stek ved 180 °C i ca. 25 min og avkjøles helt |
|
Krem |
|
|
2
|
Kok opp kremfløten i en gryte (pass på, fløten koker raskt opp og kan koke over) |
|
3
|
Rør sjokoladen ut i den kokende fløten og la det få et oppkok etter at sjokolader er smeltet |
|
4
|
Hell røren i en skål og la den stå i kjøleskapet til den er helt kald |
|
5
|
Pisk røren opp som vanlig |
|
Servering |
|
|
6
|
Fordel kremen over, eller del kaken i to på langs og ha krem i midten og på toppen |
|
7
|
Skjær kaken i serveringsstykker |
|
8
|
Pynt gjerne med revet sjokolade |
|
Server litt friske bær til eller lag en bærsaus av rørte bær |
|