Espressokake
Espressokake

Espressokake

Lenke kopiert!

Ingredienser

Espresso kake

1 pose Norgesmøllene Saftig sjokoladekake
2 stk egg
2 dl varm kaffe
1 dl olje

krem:

50 g smør
150 g sjokolade
2 ss vaniljeekstrakt
2 dl fløte
100 g sukker
1 ss espressopulver (pulverkaffe)

Slik gjør du

1
Bland kakemiksen med kaffe, olje og egg
2
Stek kaken i rund form (22-24 cm) som anvist på posen. Ta ut av formen og avkjøl på rist
3
Lag krem: Del opp sjokoladen og smøret og ha det i en bolle. Tilsett vaniljeekstrakt og espressopulver
4
Kok opp fløte og smelt sukkeret i fløten. Hell denne varme blandingen over sjokoladen og la det stå litt før du rører det til en jevn blanding
5
Sett sjokoladekremen i kjøleskap i 1 time, før du pisker den stiv med en mikser
6
Bre kremen utover kaken eller sprøyt den på med en sprøytepose

Produkter du kan benytte til denne oppskriften