Grove rundstykker
Over 60
Middels
Lenke kopiert!
Ingredienser
| 500 g | Norgesmøllene Fibra fullkornshvetemel |
| 500 g | Norgesmøllene Hvetemel siktet |
| 1 pk | gjær |
| 30 g | margarin |
| 6 dl | vann |
| 15 g | salt |
Slik gjør du
|
1
|
Rør gjæren ut i lunkent vann |
|
2
|
Tilsett mel, salt og margarin. Eltes godt sammen til deigen er smidig og glatt |
|
3
|
Dekk til med plast og sett deigen på et lunt sted i ca. 30 min |
|
4
|
Del deigen i passe stykker og trill til avlange pølser (ca. 10 cm) |
|
5
|
Pensles med vann og rulles i kruskakli, fullkornshvetemel eller havregryn |
|
6
|
Legg rundstykkene på smurt plate, dekk til med plast og la dem heve på et lunt sted i ca. 30 min |
|
7
|
Stekes ved 225 °C i ca. 15 - 20 min |
|
8
|
Avkjøl på rist |