Boller i langpanne
Plasser bollene tett i tett i en langpanne så blir det som en stor bollekake. Bryt og del. Smaker og lukter nydelig, vi tror nok disse vil forsvinne fort.
Over 60
Enkel
Lenke kopiert!
Ingredienser
| 1 pk | Møllerens Verdens beste* Boller |
| 100 g | smør |
| 1 pk | gjær |
| 4 dl | lunkent vann (38-40°C) |
|
Fyll |
|
| smør, kanel og sukker | |
| vaniljekrem | |
Slik gjør du
|
1
|
Følg fremgangsmåten som anvist på pakken |
|
2
|
La deigen hvile i minimum 10 min |
|
3
|
Del deigen i 16 deler og trill til vanlige boller |
|
4
|
Legg bollene tett i tett i en langpanne (ca. 40 x 35 cm) dekket med bakepapir |
|
5
|
Lag en fordypning i halvparten av bollene og fyll dem med vaniljekrem |
|
6
|
Dekk til bollene med kjøkkenhåndkle og hev på et lunt sted i 45-60 min, eller til de har dobbel størrelse. Den andre halvparten av bollene pensles med smeltet smør og dryss kanel og sukker over rett før steking |
|
7
|
Stek bollene ved 210°C midt i ovnen i 12-15 min avhengig av ovn. Avkjøl på rist |
|
8
|
Lag melisglasur av melis og litt vann og pynt bollene før servering |