Havrebar
Havrebar er perfekt som et lite mellommåltid, i tursekken eller før/etter trening. Et sunt og godt alternativ til energi i hverdagen
40 - 60
Enkel
Lenke kopiert!
Ingredienser
| 450 g | Urkraft Havregryn lettkokte |
| 300 g | smør |
| 120 g | honning (eller sirup) |
| 75 g | sukker |
Slik gjør du
|
1
|
Smør, honning (eller sirup) og sukker smeltes i en kjele og kokes i 1 min |
|
2
|
Havregryn tilsettes og alt røres godt sammen |
|
3
|
Blandingen fordeles i en liten langpanne (20x30 cm) bekledt med bakepapir |
|
4
|
Stek blandingen ved 150 °C i ca. 20 min |
|
5
|
Etter steking, avkjøl før du skjærer opp i passe biter |
|
Oppskriften kan gjerne tilsettes, frø, nøtter, sjokolade eller tørket frukt |
|
|
Havrebar kalles også flapjack |
|