Havredessert
Havregryn er både sunt og godt. Har du prøvd havre i kakebunn eller til dessert? Vi anbefaler denne fantastisk velsmakende havredesserten!
20 - 40
Enkel
Lenke kopiert!
Ingredienser
| 100 g | smør |
| 50 g | brunt sukker |
| 100 g | Urkraft Havregryn store |
|
Kesam- og vaniljekrem |
|
| 1 boks | vaniljekesam |
| 1 pk | vaniljekrem |
Slik gjør du
|
1
|
Smelt smøret i en panne eller kasserolle |
|
2
|
Ha brunt sukker oppi det smeltede smøret og bland godt |
|
3
|
Hell i havregryn, rør om og brun blandingen forsiktig |
|
4
|
Avkjøl blandingen på et bakepapir |
|
5
|
Når blandingen er avkjølt hell den oppi en serveringsskål |
|
6
|
Bland sammen kesam og vaniljekrem og hell dette over havreblandingen |
|
7
|
Pynt med rikelige mengder med friske bær på toppen |