Scones
Scones er perfekt når du har lyst på fersk bakst men ikke har tid til å vente. Det er fordi det blir brukt bakepulver i deigen i stedet for gjær og da trenger ikke deigen å heve. Bruk Møllerens hjemmebaktblanding så blir det enda enklere. Ferdig velsmakende bakst på 1-2-3
40 - 60
Enkel
Lenke kopiert!
Ingredienser
| 1 pk | Norgesmøllene Kornbrød |
| 100 g | smør |
| 50 g | sukker/ honning |
| 3 ss | bakepulver |
| 6 dl | melk |
Slik gjør du
|
1
|
Smuldre smøret i Kornbrød blandingen og bland inn bakepulver og sukker |
|
2
|
Tilsett melk og rør deigen sammen, skal kun røres til akkurat blandet |
|
3
|
Klapp deigen ut på melstrødd bord i ca. 30x30 cm (2 cm høyde) |
|
4
|
Stikk ut scones med utstikker/kopp/glass som er ca. 6-7 cm i diameter |
|
5
|
Sett på plate og pensle med egg |
|
6
|
Stek ved 200 °C i ca. 12 min. eller til de begynner å bli gylden |