Hamburgerbrød
Hjemmebakte hamburgerbrød smaker kjempegodt. Bruk en av Norgesmøllene brødblandinger som basis og bak hjemmebakte hamburgerbrød, sunne og smakfulle. Bak opp litt ekstra når du første er i gang og legg i fryseren. Da er det kort vei til fersk bakst når solen skinner og man har lyst til å grille
Over 60
Enkel
Lenke kopiert!
Ingredienser
| 1 pk | Norgesmøllene Kornbrød |
| 1 pk | gjær |
| 5,5 - 6,5 dl | lunket vann |
| 100 g | smeltet smør |
| 75 g | sukker |
|
Bruk gjerne Møllerens Solsikkebrød, Møllerens Fullkornsbrød eller Møllerens Havrebrød i stedet for Norgesmøllene Kornbrød |
|
Slik gjør du
|
1
|
Bland sammen ingrediensene og følg fremgangsmåten på pakken |
|
2
|
Elt deigen ca. 5 min i kjøkkenmaskin eller 10 min for hånd |
|
3
|
La deigen hvile i ca. 10 min |
|
4
|
Del deigen i ca. 20 emner og form til hamburger- eller pølsebrød |
|
Dryss gjerne på sesamfrø eller semulegryn for et mer rustikk utseende |
|
|
5
|
La brødene heve under et kjøkkenhåndkle i ca. 60 min |
|
6
|
Stek brødene ved 220 °C midt i ovnen i ca. 10 min |