

Pannebrød med revet brunost
Visste du at du kan lage brød i stekepannen? Med pannebrød er veien kort til nystekt brød både til frokost og kvelds. Pannebrødene blir luftige og har iblandet brunost, som gjør dem spiseklare rett fra pannen
Enkel
Ingredienser
500 g | Møllerens Kornbrød |
125 g | TINE Brunost, revet |
10 g | bakepulver (ca. 2,5 ts) |
100 g | solsikkekjerner, eller gresskarkjerner |
5 dl | TINE Kefir Økologisk |
2,5 dl | vann |
Slik gjør du
1
|
Riv kjøleskapskald brunost |
2
|
Ha Møllerens kornbrødmiks, bakepulver og kjerner i en bakebolle. Tilsett litt og litt revet brunost og rør om slik at den tørre blandingen omslutter osten |
3
|
Bland inn kefir og vann i det tørre |
4
|
Fordel 2-3 spiseskjeer røre i en stekepanne eller på en takke og trykk røren litt ut til ønsket størrelse |
5
|
Stek pannebrødene på middels varme til de er gylne på begge sider. Ikke ha for høy varme, da blir de ikke gjennomstekt |
Brunostrester er ypperlig å bruke til baking da det gir søthet til bakverket |