Pannebrød med revet brunost
Pannebrød med revet brunost

Pannebrød med revet brunost

Visste du at du kan lage brød i stekepannen? Med pannebrød er veien kort til nystekt brød både til frokost og kvelds. Pannebrødene blir luftige og har iblandet brunost, som gjør dem spiseklare rett fra pannen


Enkel


Ingredienser

500 g Møllerens Kornbrød
125 g TINE Brunost, revet
10 g bakepulver (ca. 2,5 ts)
100 g solsikkekjerner, eller gresskarkjerner
5 dl TINE Kefir Økologisk
2,5 dl vann

Slik gjør du

1
Riv kjøleskapskald brunost
2
Ha Møllerens kornbrødmiks, bakepulver og kjerner i en bakebolle. Tilsett litt og litt revet brunost og rør om slik at den tørre blandingen omslutter osten
3
Bland inn kefir og vann i det tørre
4
Fordel 2-3 spiseskjeer røre i en stekepanne eller på en takke og trykk røren litt ut til ønsket størrelse
5
Stek pannebrødene på middels varme til de er gylne på begge sider. Ikke ha for høy varme, da blir de ikke gjennomstekt

Tips

Brunostrester er ypperlig å bruke til baking da det gir søthet til bakverket

Produkter du kan benytte til denne oppskriften