Verdens beste lapper
Lapper eller sveler har sterke tradisjoner tilbake i tid i Norge. Lapper er rask kosemat som faller i smak hos både liten og stor. Her får du oppskrift på verdens beste lapper!
Enkel
Lenke kopiert!
Ingredienser
| 25 g | smør (smeltet) |
| 100 g | sukker |
| 5 dl | kefir/ kulturmelk |
| 2 | egg |
| 300 g | Norgesmøllene Hvetemel siktet |
| 1 ts | natron |
Slik gjør du
|
1
|
Smelt smøret og tilsett sukker, kefir og egg. Bland godt sammen |
|
2
|
Tilsett så det tørre og bland sammen til en klumpfri røre |
|
3
|
La det svelle i 30 min |
|
4
|
Stek lappene på middels varme på stekepanne eller steketakke til de er gjennomstekt |
|
- Nyt gjerne med syltetøy og rømme - |
|