Vaffelbløtkake
Server vafler på en ny måte ved å legge et godt lag av krem og friske bær mellom hver vaffelplate.
40 - 60
Enkel
Lenke kopiert!
Ingredienser
| 5 dl | Norgesmøllene Hvetemel siktet |
| 2 ts | bakepulver |
| 1 dl | sukker |
| 5 dl | melk |
| 2 | egg |
| 1/2 dl | smeltet margarin |
|
Kremfyll |
|
| 1 beger | creme fraiche (ikke lett) |
| 2 ss | melis |
| 1 pk | romkrem eller vaniljekrem |
| 3 dl | friske bær / frukt |
|
Du kan alternativt bruke pisket kremfløte istedenfor crème fraîche. |
|
Slik gjør du
|
1
|
Lag klumpfri røre av hvetemel, bakepulver, sukker og melk |
|
2
|
Visp i egg og margarin |
|
3
|
La røren svelle i ca. 30 minutter før steiking |
|
4
|
Mens røren sveller lager du kremfyllet: Pisk crème fraîche og melis til det blir stivt, bland med ferdig romkrem/vaniljekrem |
|
5
|
Stek vaflene til de får en gyllen farge |
|
6
|
Legg vafler og krem lagvis med bær og frukt etter ønske |