Havrecookies
Søte, sprø og med en seig kjerne er disse havrecookiesene uimotståelig. De er bakt med havregryn, havremel og kokossukker. Litt sunne og veldig gode!
20 - 40
Enkel
Lenke kopiert!
Ingredienser
| 300 g | Møllerens Havremel sammalt finmalt |
| 100 g | Urkraft Havregryn lettkokte |
| 300 g | kokossukker |
| 25 g | bakepulver |
| 15 g | vaniljesukker |
| 125 g | olje |
| 2 stk | egg (store) |
Slik gjør du
|
1
|
Bland alle ingrediensene og elt deigen til jevn deig / røre |
|
2
|
Bruk en sprøytepose og sprøyt røre ut i passe store runde emner på en stekeplate med bakepapir (du kan også bruke en passe stor skje til å lage runde emner) |
|
3
|
Avkjøl de nystekte havrecookiesene før servering |
|
4
|
Stek ved 180 °C i ca. 10 min |
|
Du vil få plass til ca. 12 stk. på en stekeplate, denne deigen gir da to brett med havrecookies, ca. 24 stk. |
|
|
Om du vil ha en søtere Havrecookie erstatter du havregryn i oppskriften med 100 g sjokoladebiter |
|