

Grove rundstykker
Over 60
Middels
Lenke kopiert!
Ingredienser
500 g | Møllerens Fibra Fullkornshvetemel |
500 g | Norgesmøllene Hvetemel siktet |
1 pk | gjær |
30 g | margarin |
6 dl | vann |
15 g | salt |
Slik gjør du
1
|
Rør gjæren ut i lunkent vann |
2
|
Tilsett mel, salt og margarin. Eltes godt sammen til deigen er smidig og glatt |
3
|
Dekk til med plast og sett deigen på et lunt sted i ca. 30 min |
4
|
Del deigen i passe stykker og trill til avlange pølser (ca. 10 cm) |
5
|
Pensles med vann og rulles i kruskakli, fullkornshvetemel eller havregryn |
6
|
Legg rundstykkene på smurt plate, dekk til med plast og la dem heve på et lunt sted i ca. 30 min |
7
|
Stekes ved 225 °C i ca. 15 - 20 min |
8
|
Avkjøl på rist |