Norgesmøllene Semulegryn

Norgesmøllene Semulegryn

Semulegryn består av den innerste kjernen i hvetekornet. I Norge har semulegryn tradisjonelt blitt brukt til å lage grøt, puddinger og kaker. Prøv det gjerne som utbakingsmel ved pizzabaking. Strø litt på kjøkkenbenken og pizzaspaden for å gjøre det enklere å jobbe med deigen uten at den klistrer seg fast.

Semulegrøt

Ingredienser 

  • ½ dl Norgesmøllene semulegryn
  • 1 l melk
  • 2 ss smør/margarin
  • 1,5 ss sukker
  • ¼ ts salt

Fremgangsmåte

1

Smelt halvparten av smøret i en panne, ha i melk og kok opp

2

Visp inn grynene og la grøten småkoke i ca. 10 min. Rør ofte i grøten så den ikke svir seg

3

Ha i salt, sukker og resten av smøret

4

Server med sukker og kanel, syltetøy eller bærkompott

Bestillingsdetaljer

Varenummer (EPD): 6753727

Minste bestillingsvolum: 10 x 1 kg

Last ned datablad

Ingredienser

Allergener uthevet

Semulegryn av hvete

Oppbevaring

Tørt og kjølig, godt adskilt fra varer med sterk lukt

Oppskrifter med Norgesmøllene Semulegryn

Semulegrøt

Semulegrøt

Under 20

Enkel

Pizza bianca

Pizza bianca

40 - 60

Enkel

Italiensk pizza på grillen

Italiensk pizza på grillen

40 - 60

Middels

Hamburgerbrød

Hamburgerbrød

Over 60

Enkel