
Du kan også bake bollene fra bunnen
Tøm posens innhold i bakebollen. Tilsett 1 pakke gjær (12 g tørrgjær eller 50 g fersk gjær), 4 dl lunkent vann (38 – 40 °C) og 100 g smeltet smør eller 1 dl olje/ flytende margarin. Elt deigen ca. 5 min i kjøkkenmaskin eller 10 min for hånd til deigen blir smidig
La deigen hvile i 10 min. Rull deigen til en pølse og del den i ca. 16 deler. Trill til vanlige boller. Legg bollene på stekeplate kledd med bakepapir
Før heving lager du en grop i midten av bollen og legger i en teskje med vaniljekrem
Dekk til bollene med kjøkkenhåndkle og hev på et lunt sted i 45-60 min, eller til de har dobbel størrelse
Stek bollene ved 210°C midt i ovnen i 12-15 min avhengig av ovn. Avkjøl på rist
Lag melisglasur, smør glasuren på avkjølte boller.
Dypp bollene i kokosmasse og de er klare til servering