

Boller i langpanne
Plasser bollene tett i tett i en langpanne så blir det som en stor bollekake. Bryt og del. Smaker og lukter nydelig, vi tror nok disse vil forsvinne fort.
Over 60
Enkel
Lenke kopiert!
Ingredienser
1 pk | Møllerens Verdens beste* Boller |
100 g | smør |
1 pk | gjær |
4 dl | lunkent vann (38-40°C) |
Fyll |
|
smør, kanel og sukker | |
vaniljekrem |
Slik gjør du
1
|
Følg fremgangsmåten som anvist på pakken |
2
|
La deigen hvile i minimum 10 min |
3
|
Del deigen i 16 deler og trill til vanlige boller |
4
|
Legg bollene tett i tett i en langpanne (ca. 40 x 35 cm) dekket med bakepapir |
5
|
Lag en fordypning i halvparten av bollene og fyll dem med vaniljekrem |
6
|
Dekk til bollene med kjøkkenhåndkle og hev på et lunt sted i 45-60 min, eller til de har dobbel størrelse. Den andre halvparten av bollene pensles med smeltet smør og dryss kanel og sukker over rett før steking |
7
|
Stek bollene ved 210°C midt i ovnen i 12-15 min avhengig av ovn. Avkjøl på rist |
8
|
Lag melisglasur av melis og litt vann og pynt bollene før servering |