
Gjør baksten grovere med enkle grep
Ønsker du et grove brød? Havrekli er rikt på fiber og ypperlig å tilsette i bakst for å øke grovheten. Her er hvordan:

Gjør baksten grovere med enkle grep
Ønsker du et grove brød? Havrekli er rikt på fiber og ypperlig å tilsette i bakst for å øke grovheten. Her er hvordan:

Havrebrød
Tilsett 150 gram havrekli og 0,5 dl ekstra vann i deigen. Da blir brødet 78 % grovt på brødskalaen.

Havrebrød
Tilsett 150 gram havrekli og 0,5 dl ekstra vann i deigen. Da blir brødet 78 % grovt på brødskalaen.
Kornbrød
Tilsett 130 gram havrekli og 0,5 dl ekstra vann i deigen. Da blir brødet 60 % grovt på brødskalaen.
Kornbrød
Tilsett 130 gram havrekli og 0,5 dl ekstra vann i deigen. Da blir brødet 60 % grovt på brødskalaen.

Fullkornsbrød
Tilsett 150 gram havrekli og 0,5 dl ekstra vann i deigen, da blir brødet 96 % grovt på brødskalaen.

Fullkornsbrød
Tilsett 150 gram havrekli og 0,5 dl ekstra vann i deigen, da blir brødet 96 % grovt på brødskalaen.

Solsikkebrød
Tilsett 150 gram havrekli og 0,5 dl ekstra vann i deigen, da blir brødet 81 % grovt på brødskalaen.

Solsikkebrød
Tilsett 150 gram havrekli og 0,5 dl ekstra vann i deigen, da blir brødet 81 % grovt på brødskalaen.