Saftig sjokoladekake

Saftig sjokoladekake

Nå kan du raskt og enkelt bake en saftig sjokoladekake som garantert vil falle i smak. Sjokoladekaken er en del av en serie kakemikser som gjør det enkelt å lage de gode smaksøyeblikkene. Takket være nøye utvalgte ingredienser og balanserte oppskrifter får du kaker som holder på fuktigheten og smelter på tungen.

Fremgangsmåte

1

Sett ovnen på 180 °C (varmluft 170 °C).

2

Tøm kakemiksen i en bakebolle og tilsett halvparten av vannet (1 dl), 2 egg og 1 dl nøytral olje (solsikkeolje eller rapsolje). Rør godt sammen.

3

Kok den andre halvparten av vannet (1 dl) og rør forsiktig inn. Det kokende vannet gjør at du får mer smak av kakaoen og en saftigere kake

4

Hell røren i en rund kakeform 22-24 cm og stek kaken midt i ovnen i ca. 30-40 min (avhengig av ovn).

Ingredienser

Allergener uthevet

Sukker, hvetemel, kakao, vaniljesukker, (melis, potetstivelse, vaniljearoma), hevemiddel, (bakepulver (natriumdifosfat, natriumkarbonat, kalsiumfosfat, maisstivelse)) og salt.

Kan inneholde spor av Egg, Melk

Oppbevaring

Tørt og ikke over normal romtemperatur.

Produkttips!

Enkel sjokoladeglasur: Bland 200 g melis, 1 ss kakaopulver og 4-5 ss sterk kaffe eller varmt vann.

Produkttips!

Staselig sjokoladekrem: Pisk sammen 150 g romtemperert smør, 300 g melis, 3 ss kakaopulver og 1 ts vaniljesukker. Tilsett 4 ss sterk kald kaffe litt etter litt, og tilpass konsistensen på kremen.

Produkttips!

Blir det for mye styr for deg med glasur, kan en boks med sjokoladepålegg eller kremost med sjokolade også fint brukes som topping på kaken.

Oppskrifter med Saftig sjokoladekake

Saftig Festkake

Saftig Festkake

20 - 40

Fotballkake

Fotballkake

20 - 40

Enkel

Klovnekake

Klovnekake

Over 60

Middels

Fast hyllevare hos:


rema
oda