
Saftig sjokoladekake
Nå kan du raskt og enkelt bake en saftig sjokoladekake som garantert vil falle i smak. Sjokoladekaken er en del av en serie kakemikser som gjør det enkelt å lage de gode smaksøyeblikkene. Takket være nøye utvalgte ingredienser og balanserte oppskrifter får du kaker som holder på fuktigheten og smelter på tungen.
Fremgangsmåte
1
|
Sett ovnen på 180 °C (varmluft 170 °C). |
2
|
Tøm kakemiksen i en bakebolle og tilsett halvparten av vannet (1 dl), 2 egg og 1 dl nøytral olje (solsikkeolje eller rapsolje). Rør godt sammen. |
3
|
Kok den andre halvparten av vannet (1 dl) og rør forsiktig inn. Det kokende vannet gjør at du får mer smak av kakaoen og en saftigere kake |
4
|
Hell røren i en rund kakeform 22-24 cm og stek kaken midt i ovnen i ca. 30-40 min (avhengig av ovn). |
Ingredienser
Allergener uthevet
Sukker, hvetemel, kakao, vaniljesukker, (melis, potetstivelse, vaniljearoma), hevemiddel, (bakepulver (natriumdifosfat, natriumkarbonat, kalsiumfosfat, maisstivelse)) og salt.
Kan inneholde spor av Egg, Melk
Næringsinnhold pr. 100g
Trykk på verdi for å lese mer
Oppbevaring
Tørt og ikke over normal romtemperatur.
Oppskrifter med Saftig sjokoladekake
Fast hyllevare hos:

