Saftig sitronkake

Saftig sitronkake

Nå kan du raskt og enkelt bake en saftig og frisk sitronkake som garantert vil falle i smak. Sitronkaken er en del av en serie kakemikser som gjør det enkelt å lage de gode smaksøyeblikkene. Takket være nøye utvalgte ingredienser og balanserte oppskrifter får du kaker som holder på fuktigheten og smelter på tungen.

Fremgangsmåte

1

Sett ovnen på 180 °C (varmluft 170 °C).

2

Tøm kakemiksen i en bakebolle og tilsett 2 dl vann, 2 egg og 1 dl nøytral olje (solsikkeolje eller rapsolje). Rør godt sammen og fordel røren i en smurt, rund kakeform 22-24 cm. Legg gjerne bakepapir i bunnen av formen og smør sidene.

3

Stek kaken midt i ovnen i ca. 30-40 min eller til den er gyllen (avhengig av ovn).

4

Avkjøl kaken og ha glasur eller ostekrem på toppen.

Ingredienser

Allergener uthevet

hvetemel, sukker, hevemiddel (bakepulver (natriumdifosfat, natriumkarbonat, kalsiumfosfat, maisstivelse)), sitronpulver (sitronolje, sitronjuice, dekstrose, maisstivelse), vaniljesukker (melis, potetstivelse, vaniljearoma) og salt.

Kan inneholde spor av Egg, Melk

Oppbevaring

Tørt og ikke over normal romtemperatur.

Produkttips!

Frisk og enkel melisglasur: Bland 200 g melis og 4-5 ss sitronsaft. Fordel utover kaken og dekorer gjerne med litt raspet sitronskall på toppen.

Produkttips!

Lett syrlig ostekrem: Pisk sammen 200 g kremost, 400 g melis og revet skall fra 1 sitron. Smør utover kaken med en slikkepott.

Produkttips!

Blir det for mye styr for deg å lage glasur, kan du dekorere kaken med et lett melisdryss.

Spør betjeningen om du ikke finner produktet hos:


rema