
Saftig sitronkake
Nå kan du raskt og enkelt bake en saftig og frisk sitronkake som garantert vil falle i smak. Sitronkaken er en del av en serie kakemikser som gjør det enkelt å lage de gode smaksøyeblikkene. Takket være nøye utvalgte ingredienser og balanserte oppskrifter får du kaker som holder på fuktigheten og smelter på tungen.
Fremgangsmåte
1
|
Sett ovnen på 180 °C (varmluft 170 °C). |
2
|
Tøm kakemiksen i en bakebolle og tilsett 2 dl vann, 2 egg og 1 dl nøytral olje (solsikkeolje eller rapsolje). Rør godt sammen og fordel røren i en smurt, rund kakeform 22-24 cm. Legg gjerne bakepapir i bunnen av formen og smør sidene. |
3
|
Stek kaken midt i ovnen i ca. 30-40 min eller til den er gyllen (avhengig av ovn). |
4
|
Avkjøl kaken og ha glasur eller ostekrem på toppen. |
Ingredienser
Allergener uthevet
hvetemel, sukker, hevemiddel (bakepulver (natriumdifosfat, natriumkarbonat, kalsiumfosfat, maisstivelse)), sitronpulver (sitronolje, sitronjuice, dekstrose, maisstivelse), vaniljesukker (melis, potetstivelse, vaniljearoma) og salt.
Kan inneholde spor av Egg, Melk
Næringsinnhold pr. 100g
Trykk på verdi for å lese mer
Oppbevaring
Tørt og ikke over normal romtemperatur.
Oppskrifter med Saftig sitronkake
Spør betjeningen om du ikke finner produktet hos:
