
Saftig brownie
Nå kan du raskt og enkelt bake en saftig og seig brownie som garantert vil falle i smak. Sitronkaken er en del av en serie kakemikser som gjør det enkelt å lage de gode smaksøyeblikkene. Takket være nøye utvalgte ingredienser og balanserte oppskrifter får du kaker som holder på fuktigheten og smelter på tungen.
Fremgangsmåte
1
|
Sett ovnen på 180 °C (varmluft 170 °C). |
2
|
Tøm kakemiksen i en bakebolle og tilsett 0,75 dl vann, 1 egg og 100 g smeltet smør. Rør godt sammen og fordel røren i en liten langpanne ca. 20-30 cm dekket med bakepapir. Hvis du ikke har bakepapir kan du smøre formen. |
3
|
Stek kaken midt i ovnen i ca. 25 min (avhengig av ovn). Kaken må ikke stekes for lenge, da kan den bli hard. Avkjøl kaken i formen og oppbevar den gjerne i kjøleskap for en ekstra seig og saftig brownie. |
4
|
Spis som den er eller dryss over melis, havsalt, friske bær, karamellsaus eller annet etter ønsket smak før servering. |
Ingredienser
Allergener uthevet
Melis, sukker, hvetemel, kakao, vaniljesukker (melis, potetstivelse, vaniljearoma), hevemiddel (bakepulver (natriumdifosfat, natriumkarbonat, kalsiumkarbonat, maisstivelse)) og salt.
Kan inneholde spor av Egg, Melk
Næringsinnhold pr. 100g
Trykk på verdi for å lese mer
Oppbevaring
Tørt og ikke over normal romtemperatur.
Oppskrifter med Saftig brownie
Fast hyllevare hos:

