Pannekaker

Pannekaker

Lag de gode øyeblikkene med Norgesmøllene pannekakemiks. Med denne miksen blir det enkelt å lage smakfulle pannekaker, enten det er til middag eller til kos.

Fremgangsmåte

1

Tøm pannekakemiksen i en bakebolle og tilsett 7 dl vann og 100 g smeltet smør. Rør sammen til en jevn røre og la den gjerne stå å svelle i 10 min. Da får melet tid til å trekke til seg væsken som
gjør pannekakene enklere å steke.

2

Varm opp stekepannen. Bruk litt smør i pannen hvis den ikke er teflonbelagt. Stek pannekaken
på middels varme. La den steke godt før du snur den, til du ser at røren har stivnet på oversiden.
Vend pannekaken og stek til den er gyllen.

Dersom du lar røren flyte utover i pannen av seg selv vil du få tykke pannekaker. Dersom du
ønsker tynne pannekaker må du bevege stekepannen rundt slik at røren fordeler seg tynt utover.
 

Ingredienser

Allergener uthevet

hvetemel, sukker, heleggpulver, kjernemelkpulver (kjernemelk, melkesyrebakterier),hevemiddel (bakepulver (natriumdifosfat, natriumkarbonat, kalsiumfosfat, maisstivelse)) og salt.

Oppbevaring

Tørt og ikke over normal romtemperatur.

Produkttips!

Dersom du vil kose deg litt ekstra til middag, er denne klassikeren en sikker vinner. Stek baconterninger, hell røren i pannen og fordel bacon oppå. Stek pannekakene som vanlig og server med blåbærsyltetøy.

Produkttips!

For en søt avslutning på måltidet kan du servere pannekakeruller med bringebærkrem. Stek pannekakene som vanlig. Ha på pisket krem med bringebær, rull sammen og skjær i biter.

Oppskrifter med Pannekaker

Fast hyllevare hos:


rema
oda